Viktigt att läsa

Handeln med Bitcoin och andra kryptovalutor är förhållandevis ny och hur utvecklingen kommer se ut framåt är högst osäkert. Marknaden har ökat enormt i värde sedan Bitcoin började handlas 2009. Många kallar kryptovalutamarknaden för en bubbla och jämför den med tulpanlökarna och dotcom-bubblan i slutet av 90-talet.

Det finns en bra bit över ett tusen olika kryptovalutor. Bland dessa finns det många projekt som är direkt oseriösa och som ibland påminner om pyramidspel. På grund av den för gemene man svårbegripliga tekniken är det enkelt att dölja ett oseriöst projekt bakom buzzwords och en cool webbsida.

I sakens natur ligger också att det på nätet finns grupper som agerar via forum som det här för att marknadsföra olika projekt och förmå andra att satsa pengar i dom. I likhet med aktier är det ju dessutom så att alla som skriver om en kryptovaluta dom själva äger har ett intresse i att den ökar i värde. Det är därför av stor vikt att du alltid har en kritisk grundinställning till kryptovalutor som andra tipsar om.

När många andra är positiva är det lätt att dras med i den allmänna hajpen utan att själv först skaffa sig en egen uppfattning om projektet.

Kom ihåg:

Att alltid själv göra en ordentlig research innan du satsar pengar på något.

Att aldrig satsa pengar som du inte har råd att förlora.

Med detta sagt: Varmt välkommen hit till sajten!

// Webmaster