Grupp: Huvudforum

Libonomy Blockchain

0
Ogilla!
258
Gilla!
2020-04-01 18:28:06
Ladda ned
Systemets funktion är inte för komplicerad, en översikt över systemet måste tas upp innan man går vidare till systemets tekniska egenskaper. När noderna går med i Libonomy Blockchain-systemet kommer AI att köra sin analys på noderna. Analysen vidarebefordras om nodernas bidrag och deltagande i blockchain. Uppgifterna om kapaciteten för hur långt noderna frivilligt deltar i blockchain samlas in såväl som hastigheten på transaktionerna och kommunikationen samlas in, all denna information kombineras för att förstå arten av noderna i respektive system. När analysen har slutförts överförs data till algoritmen som sedan klassificerar informationen beroende på noderna och tilldelar en pool till var och en av dem.Det finns fyra olika typer av pool. Power poolen är den viktigaste poolen där transaktionerna verifieras och valideras. Det finns Exploit Finding-poolen som kör en säkerhetskontroll av noderna för att leta efter eventuella problem med den, som dess bidrag i blockchain. Underhållspoolen är en pool för alla noder som inte tilldelas någon annan pool och är associerade som en säkerhetskopia. Revisionspoolen tilldelas för tillämpning av regler och förordningar. När noderna har placerats i sina respektive pooler, överförs digitala signaler för att skapa ett nätverk, under tiden stängs de lediga noderna av.

Det finns ingen eller mindre kommunikation mellan blockchain med en annan blockchain. Detta skapar hinder för att få en anslutning över och utöka blockchainens horisont. Libonomy Blockchain har funktionen interoperabilitet som gör att flera blockchain-system kan köras under paraplyet från Libonomy blockchain. Libonomy Blockchain kan stödja offentliga blockchain och privata blockchain, båda. Företag och företag kan använda blockchain i sina nya affärsprojekt som kan ta planen ett steg framåt i alla branscher. Regering, utbildning, hälsa, identitetshantering och många andra sektorer kan integrera blockchain i sina organisationer för att göra det enkelt för dem att hantera arbetet med fördel av stabilitet och säkerhet.


Smarta kontrakt implementeras mestadels i blockchain för att förbättra systemet, men med Libonomy Blockchain kommer AI-motorn att verifiera och validera de smarta kontrakten, vilket skapar dem på egen hand med hänsyn till noderna och nätverket i fråga. Libonomy blockchain tillhandahåller sin egen blockchain SDK med hjälp av vilka användare som kan använda systemet i sin egen plattform eller bygga dApps ovanpå, vilket är helt decentraliserat och kostnadseffektivt. Användningsfallen för Libonomy Blockchain är obegränsade och mångsidiga på grund av motorns natur och hela systemet som förenar innovation och kreativitet.


Kassa: https://libonomy.com/


Upp till toppen
Kommentera
Registrera dig som medlem

Varmt välkommen som medlem du också. Att registrera sig tar bara 30 sekunder. Medlemskapet kostar ingenting.

Som medlem på Kryptovalutor kan du:

  • Delta i diskussionerna och chatten
  • Gå med i och skapa privata forumgrupper
  • Skicka privata meddelanden till andra medlemmar

 

Redan medlem? Klicka här för att logga in.